ÁRAK, CSOMAGOK

 

 

ALAP  CSOMAG:  40.000 FT

40-50 perces fotózás

100-120 db színkorrigált fotó digitálisan átadva

1 ruha szett

 

NORMÁL  CSOMAG: 50.000 FT

1-1,5 órás fotózás

kb. 150-200 db színkorrigált fotó digitálisan átadva

2-3 ruha szett

 

EXTRA  CSOMAG: 60.000 FT

1,5-2 órás fotózás

kb. 250-300 db  színkorrigált fotó digitálisan átadva

2-3 ruha szett

10 retusált fotó

 

BOMBANŐ CSOMAG: 70.000 FT

2 órás fotózás

kb. 300-350 db színkorrigált fotó digitálisan átadva

20 retusált fotó

sminkes

 

DSC_1286

Esküvői fotózás

Minden esetben több száz felvétel készül, ami DVD-n eredeti felbontásban átadásra is kerül. Az ország egész területén vállalok fotózást, az útiköltség a távolságtól függ. A kis esküvőtől az egész napos rendezvényig állok rendelkezésetekre, a szabadtéri fotózás és a szertartások, lagzi fotózásán kívül igényes fotóalbumot is készíthetek a nagy napról!

DSC_0761 S

Modellfotózás

Akár 200 kép is készülhet egy alkalommal, többszöri ruhaváltással teheted színesebbé a fotókat, ahol profi smikes segítségét is igénybe veheted. A felvételeket DVD-n eredeti felbontásban adom Neked át, a legjobb képeket pedig megfelelően retusálom.

DSC_5710

Gyermek fotózás

Gyermekek fotózását vállalom otthoni környezetben vagy akár külső helyszínen is (Városliget,  játszóház, stb.), illetve műteremben, gyerekzsúrokon, születésnapon. Továbbá bölcsődékben és óvodákban is vállalok egyéni és csoportos fotózást is!

Rendezvény fotózás

Professzionális rendezvényfotózás elérhető áron! Vállalom céges rendezvények, összejövetelek, konferenciák, ballagások, szalagavatók, stb. fotózását.

Mivel nagy különbség lehet rendezvény és rendezvény között, akár időben, akár a kért felvételek száma között, ezért kérem, kérjen egyedi árajánlatot.

baktay-ervin

Tabló fotózás

A tablófotózás az adott iskolában történik, úgy gondolom így a legkényelmesebb mindenkinek. A fotózás előtt egyeztetünk a háttér színéről, amit Ti döntötök el. A fotózás körülbelül 2-4 órát vesz igénybe, természetesen ez a létszámtól függ. Mindenkiről több beállítás készül, amit a helyszínen meg is tekinthettek. Amennyiben nem tetszik egyik felvétel sem, abban az esetben rögtön van lehetőség ismétlésre. A felvételek közül egyet kell kiválasztanotok, ez a felvétel kerül retusálásra, illetve ebből készül a választott tabló csomag.

Ovi fotó

Gyermekfotózásnál megpróbálok valamilyen újdonságot belevinni a fotózásba. Ez legyen egy kicsit újabb stílus, vagy akár a háttér és a kiegészítők látványossága. Mivel én is boldog anyuka vagyok, szülőként megéltem pár régimódi fotózást az óvodában. Így végképp a minőségre törekszem, a végső cél pedig a szülők elégedettsége gyermekük láttán.